ZitatOriginal von nadine_76
Man(n) begreift das Gemeinte sowieso nicht. Berichte doch mal morgen, wie die kroatischen Medien über die heutigen Spiele berichten. Wäre mal interessant.
kleiner auszug gefällig?
bitte lesen
Kona
na odluka je pala u drugom produžetku u kojem su se obje ekipe izmjenjivale u vodstvu. Zadnji gol je pao kada je Baur u 79. minuti zabio sedmerac i doveo svoju mom
ad u prednost. Iako su zadnje dvije minute susreta Francuzi imali igra
a više, nisu ništa napravili. Tri sekunde prije kraja Narcisse je pokušao sa devet metara pogoditi izjedna
enje, ali odli
ni Fritz ga je u tome sprije
io i donio svojoj mom
adi novo finale. Narcisse i Abati su na kraju završili kao najbolji strijelci, a slijedi ih Karabati sa šest pogodaka. Kod Nijemaca ne vrijedi nikoga previše istaknuti osim vratara Fritza.
Utakmica puna naboja i pritiska sa strane Njema
ke na kraju je zasluženo otišla na stranu domaina koji su znali iskoristiti svoju priliku uz veliku pomo publike. Francuzi na kraju mogu biti razo
arani jer su imali vodstvo dva puta pred sam kraj utakmice i nisu znali završiti susret. Tko zna što bi bilo da je Hrvatska bila na mjestu Francuske danas? Nažalost, nikada neemo saznati...
kurz zusammengefasst, Henning Fritz der beste mann auf dem feld,
ein spiel mit viel kampf ging verdient an die deutschen welche die chance nutzen konnte mit diesem tollen publikum. Frankreich kann sauer sein weil sie zwei mal vor ende eine führung noch verspielte.
Wer weiss was gewesen wäre wenn wir anstelle der franzosen in diesem spiel gestanden wären, aber das werden wir leider nie erfahren............
"Mislim da e biti finale Njema
ka - Poljska, bilo pošteno da se Poljaci plasiraju jer su zaslužili. A znate zašto Njema
ka. Iako e im biti jako teško, ja vjerujem da e pobjediti", prognozira Metli
i.
Vor den beiden Halbfinals Petar Metlicic
Ich glaube es wird ein Finale Deutschland gg. Polen geben.
Polen wäre gerechterweise im Finale weil sie es sich verdient haben, Und wissen Sie warum Deutschland, Auch wenn es verdammt schwer wird, ich glaube das sie gewinnen werde.
Möchte nicht die KROATEN loben, aber wenn man das gejammere der Galier und der spannokes anschaut, bleibt nur eines SCHEI? verlierer ![]()